Partners van het Buitenlandse Kaasgilde

Verburg Kaas is een moderne kaasgroothandel met een visie op de toekomst voor de gehele keten. Van kaasspeciaalzaak in al zijn vormen, tot markt en ambulante handel.

De Verburg Kaas heeft voor alle partijen de juiste handvatten voor een goede en gezonde samenwerking en draagt het Gilde een warm hart toe!

Zijerveld is van oudsher een handelshuis, opgericht door de familie Zijerveld. Door de jaren heeft Zijerveld zich bewezen dè aanbieder te zijn van een totaalassortiment van Hollandse – en buitenlandse kaas en aanverwante producten. Zijerveld biedt op de uitgangspunten van de klant innovatieve concepten aan op maat verpakt, flexibel samengesteld en geleverd door haar eigen logistieke dienstverlening.

Vanuit onze passie steunen wij de activiteiten van het kaasgilde en dragen een warm hart uit aan iedereen die van en over buitenlandse kaas wil leren.

In de Amsterdamse Jordaan begon Hans Oberegger halverwege de jaren ‘70 met het maken van ambachtelijke salades en sauzen. Al snel raakten steeds meer viskramen, slagerijen en (vers) specialisten overtuigd van de kwaliteit van de producten van ‘Hansel’. Tot op de dag van vandaag produceren wij alle salades en sauzen in onze eigen keuken in Zaandam.

Hansel is nog steeds een familiebedrijf, waar culinaire specialisten verantwoordelijk zijn en borg staan voor smakelijke en verse producten. En dat proef je! Wij dragen het Kaasgilde een warm hart toe omdat wij het zeer waarderen dat zij, net als bij ons, het ambacht en kwaliteit centraal stellen. www.hansel.nl

Foods and Wines from Spain is een merk gecreëerd door ICEX Spain, Trade and Investment om Spaanse levensmiddelen en wijnen in het buitenland te promoten.

Alles wat u wilt weten over Spaanse levensmiddelen en wijn vindt u hier www.foodswinesfromspain.com.

Met 51 zelfbedieningsgroothandels zijn Sligro en De Kweker altijd in de buurt van de echte connaisseurs, horeca-ondernemers en liefhebbers van buitenlandse kaas in Nederland.

Zij maken hun keuze uit een assortiment van zo’n 300 kwaliteitskazen, deels vast in het assortiment en deels wisselend in de seizoenen, en worden daarbij geadviseerd door de vakspecialisten van Sligro en De Kweker. Altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering en verwondering, met als doel iedere professional in food écht verder te brengen op het gebied van buitenlandse kaas.

HANOS houdt, net als Nederland, ontzettend veel van kaas. In ons assortiment zijn alle soorten en smaken ambachtelijke kaas te vinden, stuk voor stuk met liefde gemaakt. En om de kwaliteit van onze kazen te waarborgen, worden deze in permanent gekoelde ruimtes bewaard. Zo komt ook uw bestelling gegarandeerd in optimale kwaliteit aan. Voor de prijsbewuste horecaondernemer, bieden we een hele selectie kazen onder het eigen HANOS-label aan. Dezelfde hoge kwaliteit, tegen een vriendelijke prijs.

Maar HANOS laat zich natuurlijk niet tegenhouden door de landsgrenzen. We hebben er onze missie van gemaakt om een zo groot mogelijk assortiment buitenlandse kazen aan te kunnen bieden. Rechtstreeks geïmporteerd. Geaffineerde kazen uit Frankrijk, grotgerijpte Zwitserse Gruyère of liever een Engelse Farmhouse Cheddar? Geen probleem, bij HANOS in de groothandel en natuurlijk ook online verkrijgbaar. Bezoek onze kaasafdeling voor het hele assortiment en deskundig advies over bijvoorbeeld het samenstellen van een ultieme kaasplank.

Als horeca totaalleverancier zijn wij geheel ingericht om u als horecaondernemer volledig te ondersteunen in alle dagelijkse benodigdheden voor uw horecaonderneming.

Naast een breed assortiment in droge kruidenierswaren, diepvries, non-food en dranken, hebben wij een ruim assortiment aan verse producten uit binnen- en buitenland, speciaal voor u geselecteerd door onze vers specialisten. Wij dragen het Kaasgilde een warm hart toe vanwege het mooie ambacht en het brede aanbod aan buitenlandse kazen.

Dagelijks beleveren wij vele horeca professionals en dat doen wij met veel passie. VHC Jongens BV doet dat inmiddels al 80 jaar en deze jarenlange ervaring op het gebied van distributie en onze expertise van F&B zetten wij ons dagelijks in om de mooiste en lekkerste gerechten te serveren aan uw gasten! Samen zijn we Echte Horeca Jongens! www.vhcjongensbv.nl