Partners van het Buitenlandse Kaasgilde

Verburg Kaas is een moderne kaasgroothandel met een visie op de toekomst voor de gehele keten. Van kaasspeciaalzaak in al zijn vormen, tot markt en ambulante handel.

De Verburg Kaas heeft voor alle partijen de juiste handvatten voor een goede en gezonde samenwerking en draagt het Gilde een warm hart toe!

Zijerveld is van oudsher een handelshuis, opgericht door de familie Zijerveld. Door de jaren heeft Zijerveld zich bewezen dè aanbieder te zijn van een totaalassortiment van Hollandse – en buitenlandse kaas en aanverwante producten. Zijerveld biedt op de uitgangspunten van de klant innovatieve concepten aan op maat verpakt, flexibel samengesteld en geleverd door haar eigen logistieke dienstverlening.

Vanuit onze passie steunen wij de activiteiten van het kaasgilde en dragen een warm hart uit aan iedereen die van en over buitenlandse kaas wil leren.

In de Amsterdamse Jordaan begon Hans Oberegger halverwege de jaren ‘70 met het maken van ambachtelijke salades en sauzen. Al snel raakten steeds meer viskramen, slagerijen en (vers) specialisten overtuigd van de kwaliteit van de producten van ‘Hansel’. Tot op de dag van vandaag produceren wij alle salades en sauzen in onze eigen keuken in Zaandam.

Hansel is nog steeds een familiebedrijf, waar culinaire specialisten verantwoordelijk zijn en borg staan voor smakelijke en verse producten. En dat proef je! Wij dragen het Kaasgilde een warm hart toe omdat wij het zeer waarderen dat zij, net als bij ons, het ambacht en kwaliteit centraal stellen. www.hansel.nl

Foods and Wines from Spain is een merk gecreëerd door ICEX Spain, Trade and Investment om Spaanse levensmiddelen en wijnen in het buitenland te promoten.

Alles wat u wilt weten over Spaanse levensmiddelen en wijn vindt u hier www.foodswinesfromspain.com.

De plek waar onze meesterwerken ontstaan!

Alleen de beste kazen van geselecteerde kaasmakerijen komen in onze beroemde zandstenen grot terecht. Gelegen in de idyllische natuurlijke omgeving van Wauwilermoos in het Zwitserse kanton Luzern. Hier wordt de kaas geaffineerd bij een natuurlijke vochtigheid van 94% en een constante temperatuur van 10-12°C tot hij zijn perfecte rijpheid heeft bereikt.

Dankzij het natuurlijke vocht dat het kwarts in de rots opslaat, biedt onze zandsteengrot de perfecte omstandigheden voor het affineren van de kaas en geeft het een sublieme textuur en subtiele, pittige smaak.Door te borstelen, zouten en draaien van de kaas zorgen onze grotmeesters ervoor dat de kaas zijn onmiskenbare karakteristieke smaak ontwikkeld.

Een smaak die een KALTBACH kaas moet hebben om te voldoen aan de strikte regels om de naam te morgen dragen.

Switzerland Cheese Marketing Benelux is een neutrale niet-commerciële en overkoepelende organisatie, waarvan het hoofdkantoor in Bern is gevestigd.

Wij hebben als doel om de Zwitserse kaas dichter bij de consumenten te brengen en de kaasbranche te ondersteunen in de verkoop in oa Europa. De verschillende landen waarin we actief de smaakvolle Zwitserse kazen ondersteunen zijn Zwitserland, Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Scandinavië en de Benelux-landen.

Dit doen we door het faciliteren van de bundeling van expertise en marktkennis. Daarnaast ontwikkelen we verschillenden marketingtools en opleidingen, waarmee we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de vraag naar van Zwitserse kaas.

Met 51 zelfbedieningsgroothandels zijn Sligro en De Kweker altijd in de buurt van de echte connaisseurs, horeca-ondernemers en liefhebbers van buitenlandse kaas in Nederland.

Zij maken hun keuze uit een assortiment van zo’n 300 kwaliteitskazen, deels vast in het assortiment en deels wisselend in de seizoenen, en worden daarbij geadviseerd door de vakspecialisten van Sligro en De Kweker. Altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering en verwondering, met als doel iedere professional in food écht verder te brengen op het gebied van buitenlandse kaas.

HANOS houdt, net als Nederland, ontzettend veel van kaas. In ons assortiment zijn alle soorten en smaken ambachtelijke kaas te vinden, stuk voor stuk met liefde gemaakt. En om de kwaliteit van onze kazen te waarborgen, worden deze in permanent gekoelde ruimtes bewaard. Zo komt ook uw bestelling gegarandeerd in optimale kwaliteit aan. Voor de prijsbewuste horecaondernemer, bieden we een hele selectie kazen onder het eigen HANOS-label aan. Dezelfde hoge kwaliteit, tegen een vriendelijke prijs.

Maar HANOS laat zich natuurlijk niet tegenhouden door de landsgrenzen. We hebben er onze missie van gemaakt om een zo groot mogelijk assortiment buitenlandse kazen aan te kunnen bieden. Rechtstreeks geïmporteerd. Geaffineerde kazen uit Frankrijk, grotgerijpte Zwitserse Gruyère of liever een Engelse Farmhouse Cheddar? Geen probleem, bij HANOS in de groothandel en natuurlijk ook online verkrijgbaar. Bezoek onze kaasafdeling voor het hele assortiment en deskundig advies over bijvoorbeeld het samenstellen van een ultieme kaasplank.

Als horeca totaalleverancier zijn wij geheel ingericht om u als horecaondernemer volledig te ondersteunen in alle dagelijkse benodigdheden voor uw horecaonderneming.

Naast een breed assortiment in droge kruidenierswaren, diepvries, non-food en dranken, hebben wij een ruim assortiment aan verse producten uit binnen- en buitenland, speciaal voor u geselecteerd door onze vers specialisten. Wij dragen het Kaasgilde een warm hart toe vanwege het mooie ambacht en het brede aanbod aan buitenlandse kazen.

Dagelijks beleveren wij vele horeca professionals en dat doen wij met veel passie. VHC Jongens BV doet dat inmiddels al 80 jaar en deze jarenlange ervaring op het gebied van distributie en onze expertise van F&B zetten wij ons dagelijks in om de mooiste en lekkerste gerechten te serveren aan uw gasten! Samen zijn we Echte Horeca Jongens! www.vhcjongensbv.nl

Zuivelhoeve Winkelbedrijven is een franchiseorganisatie met meer dan 80 winkels verspreid over Nederland. Naast landelijke herkenbaarheid heeft Zuivelhoeve een sterk lokaal karakter en is daarmee twee jaar op rij verkozen beste foodservicebedrijf van Nederland. De belofte van Zuivelhoeve is om met pure passie de klantverwachting te overtreffen. Dit doen ze door het bieden van persoonlijke service en een uitgebreid assortiment van ambachtelijke kazen, zuivelproducten, noten en andere lekkernijen.

Door lokaal het verschil te maken en te blijven streven naar de hoogste kwaliteit en service, weet Zuivelhoeve haar klanten te verrassen en te inspireren. In de winkels vind je niet alleen heerlijke producten, maar ook een unieke winkelbeleving. Een gewilde winkel voor de kaasliefhebber!

Bettine Geitenkaas, het verst van dichtbij.

Sinds 1982 maakt de Bettinehoeve uit liefde voor het ambachtelijke kaasmakers vak de allerlekkerste geitenkazen. Met z’n heerlijk milde smaak heeft Bettine dat unieke Hollandse karakter. Deze 100% verse geitenkaas is natuurlijk zacht en fris, rijk aan eiwitten en ook nog eens licht verteerbaar. Geniet van Bettine Geitenkaas op een broodje, in de salade en op toast bij de borrel.

Laat je verleiden door het lekkerste stukje geitenkaas van Nederlandse bodem!

Zanetti is een familiebedrijf  dat al vijf generaties lang hoog aangeschreven staat in uitmuntendheid met veel respect voor traditie. Het bedrijf heeft de visie van zijn oprichter, Guido Zanetti, altijd in ere gehouden met bedrijfsprincipes en die zijn gericht op het welzijn van de lokale gemeenschappen en de impact op het milieu.

Met een eeuw ervaring voor traditie en passie voor Italiaanse kazen en met een zeer veel kennis hoe je echte ambachtelijke kazen van weleer op industriële schaal kunt produceren.

Het is een dagelijkse uitdaging om alle productieprocessen in goede banen te leiden dankzij de investeringen in de regio met  100% Italiaanse lokale melkleveranciers. Ze hebben een uitstekende infrastructuur qua technologie met veel respect voor traditie en verantwoorde veiligheidsvoorschriften.