Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buitenlandse Kaas Keur Concours 2022

4 april 2022 @ 17:00 22:00

Op 4 april zal wederom het Buitenlandse Kaas Keur Concours worden gehouden voor alle kaaskenners van Nederland bij De Kalkovens te Huizen. Je hebt de keuze om deel te nemen aan één van de twee proefsessies die worden georganiseerd. Daarnaast neem je ook gelijk deel aan de presentatie: “Proeven! Langer dan je neus is”, waarin wij een podium geven aan Nederlandse Kaasmakers met een Buitenlandse twist!

Iedere deelnemer krijgt een kaasplank gepresenteerd met 12 Buitenlandse kaassoorten, waarbij hij of zij moet raden de naam van de kaas, soort of type kaas, de melksoort, de melkbehandeling (au lait cru/pasteurisé), het vetgehalte en de kwaliteit.

Na afloop van het Buitenlandse Kaas Keur Concours krijgen alle deelnemer certificaat van deelname. Met als klap op de vuurpijl  dat de beste 3 buitenlandse kaas keurders hun wel verdiende prijs uitgereikt krijgen door het bestuur van het Gilde, in vol ornaat, in hun eigen winkel/bedrijf of kantoor! Daar maken we dan met elkaar een feestje van!

Wil je ook deelnemen? Bestel dan nu jouw ticket(s) online voor dit evenement, u kunt zich tot uiterlijk 31 maart 2022 inschrijven. Een ticket inclusief 2 consumptiebonnen kost 29,50 euro.

Gegevens

Datum:
4 april 2022
Tijd:
17:00 – 22:00
Kosten:
€29,50

De Kalkovens

Havenstraat 311
Huizen, Noord-Holland 1271 GD
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

47 mensen zijn aanwezig Buitenlandse Kaas Keur Concours 2022

Wie komt er?

47 mensen zijn aanwezig Buitenlandse Kaas Keur Concours 2022