Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buitenlandse Kaas Keur Concours 2024

8 april @ 16:30 23:00

€ 32,50 per persoon

De 26e editie van het Buitenlandse Kaas Keur Concours wordt gehouden op 8 april; jij wordt uitgedaagd mee te doen aan deze LEUKE, LEERZAME en vooral LEKKERE wedstrijd.

Meedoen aan de wedstrijd BUITENLANDS KAAS KEUR CONCOURS is leuk, lekker en leerzaam en eigenlijk een must voor ieder die met Buitenlandse Kaas werkt want je zal m maar winnen… die echte Huber van der Weegen wisselbokaal. Wie weet mag jij je wel een heel jaar lang Beste Buitenlandse Kaasproever van Nederland noemen; hoe gaaf is dat?

Als jij de beste keurder van Nederland wordt komt het bestuur van het GUILDE DES MAITRES FROMAGERS AUX PAYS-BAS, in vol ornaat, op jouw bedrijf, kantoor of in jouw winkel de prijs uitreiken en daar maken we dan met z’n allen een heus feestje van!

Ook aan onze jonge talenten is gedacht; ben jij namelijk nog niet een prof keurder maar net werkzaam in onze mooie branche dan kun je natuurlijk ook meedoen. Sterker nog…. We ontvangen jou met open armen en laten je meekeuren met de prof’s maar wel met een eenvoudiger range kazen.

Uiteraard hebben wij ook voor de winnaar van de Young Talent Award een fantastische prijs: EEN WORKSHOP KAASMAKEN MET GEA VAN DER PUIJL t.w.v. €800,-

Voor deze editie van het BKKC keren wij naar Houten.

Meedoen gebeurt volledig anoniem, ook al heb je er dus niet ‘zoveel kaas van gegeten’ dan heb je dus geen excuus om niet mee te doen; leuk, lekker en leerzaam… remember?

Je kunt kiezen uit 3 tijdstippen Buitenlandse Kaas Keuren 17.00 uur, 19.00 uur of 20.30 uur.

SVO vakopleiding food Houten

Sleepboot 2
Houten, 3991 CN
+ Google Maps