Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buitenlandse Kaas Keur Concours 2023

€32.50

27 maart @ 16:30 23:00

Trots zijn wij op het feit dat het BKKC dit jaar haar 25e editie voert. 25 jaar geleden vond de 1e editie plaats in Kaasstad Woerden, dit jubileumjaar heten we u en uw teams van harte welkom op Kasteel Woerden alwaar u uw buitenlandse kaaskennis kunt testen en mee kunt strijden om de Huber van der Weegen bokaal.

Een uiterst fraaie locatie, goed bereikbaar met openbaar vervoer maar ook voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. U kunt zich inschrijven op 3 verschillende tijdstippen. Via de website is de makkelijkste en snelste manier; u ontvangt na uw aanmelding een bevestiging van inschrijving via het secretariaat.

Ben jij of ken jij deelnemers die nog niet zoveel ervaring hebben in buitenlandse kaas? Dan is er de mogelijkheid om mee te doen aan de Young Talent Award; de enige voorwaarde is dat je niet langer dan 1 jaar werkzaam bent in de kaasbranche. Al zin gekregen in deze leuke, leerzame en lekkere wedstrijd? Schrijf je dan snel in!

Wil je ook deelnemen? Bestel dan nu jouw ticket(s) online voor dit evenement, u kunt zich tot uiterlijk vrijdag 24 maart 2023 inschrijven. U kunt kiezen tussen drie proefsessies vanaf 17:00 uur, vanaf 19:00 uur en vanaf 21:00 uur.

Kasteel Woerden

P+R Polanerbaan, Polanerbaan 1
Woerden, Utrecht 3447 GN Nederland