Inschrijfformulier BKKC 6 september 2021

Met dit formulier schrijft u zich per persoon in voor het BKKC op 6 september 2021 dat door het buitenlands kaasgilde wordt georganiseerd. Het inschrijfgeld bedraagt € 29,50 per persoon (inclusief 2 consumptiebonnen). Hierbij geldt, inschrijven betekent betalen, ook als u uiteindelijk niet aanwezig bent.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u per e-mail een factuur, uw betaling dient uiterlijk op 15 augustus 2021 te zijn bijgeschreven op Rabobank rekeningnummer 32.24.97.779 t.n.v. Franse Kaas Gilde onder vermelding van uw naam en het factuurnummer. Indien u een totaalfactuur voor uw medewerkers wenst, dient u dit vooraf kenbaar te maken via secretariaat@kaasgilde.nl.

Gegevens worden alleen gebruikt voor het informeren van de personen die zich hebben aangemeld voor dit evenement. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt contact opnemen via aanmeldingen@kaasgilde.nl.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.